top of page

Kieke BOE!Afgelopen week vierden Jaxson & Waylon hun derde verjaardag. Weet je nog? De tweeling uit mijn geboorteverhaal? Ik zie de jongens nu ieder jaar.

Samentha benaderde mij om traditie getrouw mee op pad te gaan voor een shoot op een super toffe locatie.. en ik moest mijn kaplaarzen meenemen!


Voor deze shoot gingen wij naar Gelderswoude. Een dorpje vlakbij Benthuizen en Zoetermeer. Wij waren te gast op boerderij van der Linde. Voor deze shoot moest ik op tijd beginnen, omdat de koeien om 9 uur het land op zouden gaan.
Geheel in stijl verschenen de stoere mannen op de boerderij. In boerenkiel, rood sjaaltje om en klompen aan. De boerderij van familie van de Linde is voor Samentha en Nathan en de jongens een speciale plek. Tijdens de lock down door Corona hebben zij samen twee lammetjes van deze boerderij 12 weken in huis gehad om groot te brengen met de fles. De garage van hun huis had Nathan omgebouwd tot stal. De lammetjes zorgden voor structuur en ritme in de dag en gaven Jaxson en Waylon de tijd van hun leven. De lammetjes gingen zelfs mee naar de speeltuin. Tussen een enorm liefdevol gezin werden deze lammetjes groot. Deze paplammetjes zijn nu weer terug op de boerderij. Toen de jongens de auto uit stapte herkende ze direct het gemekker van Gerrit en Bibi.
Nadat wij foto's hadden gemaakt in de stal en de jongens ook nog even in de traktor hadden gezeten gingen we de wei in. De koeien liepen hier op enige afstand rustig te grazen. Koeien zijn van nature nogal nieuwsgierig aangelegd iets wat ik niet wist. Binnen no time werden wij echter omringd door koeien. Het leek wel of ze elkaar hadden opgestookt. Lichtelijk gespannen ging ik door met fotograferen, koeien zijn lieve beesten hoor, maar zo dichtbij is best wel een dingetje.Gewoon rustig blijven was ook nu het code woord. Tijdens de shoot ben ik meerdere keren besnuffelt, omgeduwd en hebben we vreselijk gelachen om de streken van deze zwart witte dames. Op de boerderij staan ook nog Alpaca's.
Liefde voor de natuur en een gezonde leefstijl staat bij dit gezin hoog in het vaandel en dat is te merken. Dit is een plek waar zij zich helemaal thuis voelen. Benieuwd naar wat we volgend jaar gaan doen met de tweeling?


Wil jij net als Samentha ook een gezonde leefstijl en meer energie?

Samantha kun je ook volgen op Facebook en Instagram onder My Favorite Energy.
106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page