Zoeken

...because every picture tells a storyKen je het spreekwoord bakkerskinderen eten oud brood?

Het betekent zoiets als thuis weinig aandacht besteden aan het vak dat men uitoefent.

Ik ben dan wel geen bakker, maar dit slaat 100% op mij.

Bijna dagelijks maak ik mooie herinneringen voor gezinnen of leg speciale momenten voor ze vast.

Ik ben altijd heel blij dat klanten het belang van mooie kwalitatieve foto's inzien en de waarde van deze herinnering.


Ik krijg dan ook regelmatig te zien wat klanten met de foto's hebben gedaan. Er hangen mooie canvassen aan de muur of er worden fotoboeken gemaakt. Dit maakt mij altijd een beetje trots, mijn werk!


Goed terug naar het begin van mijn verhaal, de bakkerskinderen.

Ik ben er zelf dus heel slecht in om direct iets met mijn foto's te doen. Gelukkig neem ik tegenwoordig zelf wel vaker mijn camera mee als wij als gezin op pad gaan. Anders had ik echt alleen maar telefoonfoto's van mijn eigen kinderen en de bijzondere momenten.


Aan het begin van de eerste lock down heb ik mijzelf een doel gesteld, omdat ik vond dat ik het nu echt niet meer kon uitstellen.

Ik ben eindelijk begonnen met het afmaken van het babyalbum van mijn jongste (hij is inmiddels 4) en mijn trouwalbum is af (we zijn inmiddels 5 jaar getrouwd). Nu in de tweede lock down ben ik nog niet toegekomen aan mijn vervolg van de fotoboeken.

Ik schaam mij diep, maar stiekem denk ik dat als je dit leest het heel herkenbaar is.
Hoe komt dat?


Heb ik mij vaak afgevraagd. Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Vroeger ging je met je rolletje naar de winkel en kreeg je een paar dagen later een mapje foto's in handen die je waarschijnlijk binnen redelijke termijn ging inplakken. Anders raakte je ze kwijt of werden ze lelijk.


Nu alles digitaal is, heb je dit probleem niet meer. Wel heb je vaak last van;


1. Teveel foto's

2. De kwaliteit is slecht (gemaakt met een telefoon)

3. We nemen er de tijd niet meer voor om er iets mee te doen.


Vooral dat laatste punt vind ik zelf echt een ding, zo zonde!

Ik heb nu iets leuks ontdekt en heb gelijk mijzelf eens even een fotografische schop onder mijn kont gegeven.

Via Fotofabriek.nl kun je op een ontzettende gemakkelijke manier foto's laten afdrukken, maar ook heel veel verschillende andere producten bestellen met jouw mooiste plaatjes.Voor deze blog heb ik een setje retro prints besteld.

De prints worden geleverd op hoogwaardige stevige kwaliteit papier.

Zo kun je er van alles mee doen. Ik heb zelf een paar plekken in huis waar de foto's met knijpertjes vastzitten, en deze kunnen zo heel gemakkelijk vervangen worden. Een setje bevat 8 foto's en je kunt kiezen voor de blanco old school variant zoals ik hem nu heb besteld, maar er zijn ook leuke kaders om de foto's mee op te fleuren.
Ik heb nu een setje samengesteld in dezelfde kleur setting, zodat ze samen een mooi geheel vormen. Het uploaden van de foto's was echt heel makkelijk en je kunt zelfs direct foto's van Facebook of Instagram toevoegen.


Na het bestellen had ik de foto's super snel binnen. Dit maakt het ook nog eens extra handig wanneer je snel aan de slag wilt of een leuk kado nodig hebt. Is het binnenkort niet toevallig Moederdag?

Omdat ik zo enthousiast ben over deze leuke manier van afdrukken heb ik in samenwerking met Fotofabriek.nl een leuke weggeef actie bedacht.


Houdt mijn Facebook en Instagram pagina in de gaten!Kun je niet wachten en wil je nu gelijk aan de slag?Fotoboek maken: https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/

Foto's afdrukken: https://www.fotofabriek.nl/foto-afdrukken/

Fotofabriek.nl


22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Zwangerschap, Geboorte, New Born, Familie en Branding | By Mom Photography | Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon