Algemene voorwaarden:

 

De shoot vindt plaats op de afgesproken datum. De betaling vindt plaats door middel van een factuur, deze dient binnen 14 dagen betaald te worden. Indien de shoot niet kan plaatsvinden kan er uiterlijk 1 week van te voren worden afgezegd. Indien dit te laat gebeurd worden de kosten van de volledige shoot in rekening gebracht.  

 

By Mom Photography is niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens de shoot. U bent ten alle tijden zelf eindverantwoordelijk. 


By Mom Photography behoudt alle auteursrechten van de gemaakte foto's.
Het is niet toegestaan foto's zonder naamsvermelding of logo online te plaatsen op sociale media of de foto zelf te bewerken, bij te snijden of online een filter eroverheen te plaatsen. Het insturen van foto's voor fotowedstrijden mag niet. Hierdoor worden foto's gebruikt zonder mijn weten voor reclamecampagnes. 

Na afloop van de shoot ontvangt u binnen twee weken een keuze galerij. Deze foto's zijn voorzien van watermerk en deze mogen niet online gebruikt worden. De bewerkingstijd van de shoot is drie weken. Daarna worden de bestanden via wetransfer naar u verzonden. Wanneer er door omstandigheden minder goede foto's gemaakt zijn is By Mom Photography hiervoor niet aansprakelijk. De shoot dient in het geheel betaald te worden.  
 

By Mom Photography heeft het recht om foto's te gebruiken voor reclame marketing van eigen site. Indien u dit niet wilt maakt u dit kenbaar voor de geplande shoot. U tekent hiervoor vooraf een verklaring. 
Fotobestanden worden maximaal 6 maanden bewaard door By Mom Photography. Hierna is het niet meer mogelijk om deze bestanden te versturen.

Wanneer ik opgeroepen wordt voor een geboorte of herinneringsreportage heeft dit ten alle tijde voorrang op alles. Mocht het voorkomen dat hierdoor een shoot niet door kan gaan, plannen wij samen een nieuwe afspraak in.