BM-Photography-5227.jpg

Oh, Snap!

 

 

Ik ben Renate Houweling-Henkes uit Bergschenhoek, een dorp dichtbij Rotterdam.

Zelf mama van 2 kinderen, Fenna en Mats en getrouwd met mijn lieve man Ed.

In 2013 ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. Ik wilde heel graag zelf een Newborn shoot met haar doen. Niets is leuker dan een pasgeboren baby op de foto mogen zetten en de reacties daarop waren zo ontzettend positief! Dit gaf mij een duw in de juiste richting. 

By Mom Photography werd geboren. 4 jaar geleden ben ik gestopt met mijn werk als juf op een basisschool om mij volledig op de fotografie te gaan richten.

Fotograferen is voor mij altijd een heel belangrijk deel van mijn leven geweest.

Herinneringen maken, emoties vastleggen. Overal waar ik kom denk ik in plaatjes. Ik zie de foto's al op mijn netvlies voordat ik ze maak. 

 

' Het enige dat overblijft.. zijn de herinneringen.' 

 

 

Naast mijn eigen werk voor By Mom Photography ben ik ook werkzaam in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft als medisch/herinneringsfotograaf. Een heftige maar zeer dankbare taak zeker als je bedenkt dat de foto's het enige tastbare zijn wat de ouders nog hebben van hun kindje. 

Is dat niet ontzettend moeilijk? Is een vraag die ik vaak krijg.
Ouders zijn vaak zo trots en dit is een prachtig moment om dit vast te leggen. Toch zie ik ook wel veel verdriet. Ik kan erg goed omgaan met deze emoties, m
aar ook ik blijf een mens en ben ook erg sensitief ingesteld. Als ik thuis kom rolt er zeker ook wel eens een traan dat moet er nu eenmaal uit. 


 

' ...Because every picture tells a story.'

Ik ben gespecialiseerd in geboorte- en zwangerschapsfotografie, newborn's en gezinnen.

Ik werk zonder studio. Mijn fotoshoots vinden altijd plaats bij jou thuis bij daglicht of op een eigen gekozen (buiten)locatie. Sinds een half jaar heb mag ik ook Branding shoots toevoegen aan mijn lijstje.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. 

 

Ik leg graag jouw mooie momenten vast.

 

Liefs,

Renate