Ik ben Renate Houweling-Henkes uit Bergschenhoek (Lansingerland). Zelf mama van 2 kinderen, Fenna en Mats en getrouwd met Ed.

Fotograferen is voor mij altijd een heel belangrijk deel van mijn leven geweest. Herinneringen maken, emoties vastleggen. Overal waar ik kom denk ik in plaatjes. Ik zie de foto's al op mijn netvlies voordat ik ze maak. 

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op een basisschool als leerkracht. Hier heb ik veel plezier in gehad, maar de drang om te fotograferen bleef en werd alleen maar sterker.
Na het volgen van diverse cursussen heb ik voor mijzelf de knoop doorgehakt en heb afscheid genomen van mijn baan als leerkracht. 

 

In 2013 ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. Ik wilde heel graag zelf een Newborn shoot met haar doen. Niets is leuker dan een pasgeboren baby op de foto mogen zetten en de reacties daarop waren zo ontzettend positief! Dit gaf mij een duw in de juiste richting.. By Mom Photography werd geboren.

Naast mijn eigen werk voor By Mom Photography ben ik ook werkzaam in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft als medisch/herinneringsfotograaf. Een heftige maar zeer dankbare taak zeker als je bedenkt dat de foto's het enige tastbare zijn wat de ouders nog hebben van hun kindje. 

Bekijk gerust mijn site om een idee te krijgen van mijn stijl en werkwijze. Ik ben gespecialiseerd in geboorte- en zwangerschapsfotografie,newborn's en kinderen/familie. Ik werk zonder studio. Mijn fotoshoots vinden altijd plaats bij jou thuis bij daglicht of op een eigen gekozen (buiten)locatie. 

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. 

 

Ik leg graag jouw mooie momenten vast.

 

Liefs,

Renate


 
    

 

 

Zwangerschap, Geboorte, New Born, Familie en Branding | By Mom Photography | Bergschenhoek

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon